Referencer
En god blanding af hvad andre siger om mig
Alexandra Svarre
Ejer og stifter af Healthcamp
Jeg tror, halvdelen af Lottes hjerne er ideer - ideer til hvordan ting (koncepter, produkter, forretninger) kan udvikles, blive bedre, blive mere kendt. Hun er entusiastisk, positiv og iderig. Jeg tror egentlig aldrig at jeg har mødt Lotte, uden at hun har givet mig nogle ideer med på vejen. "Du skulle da ringe til...", "Du kan lave en aftale med...". Hun kan simpelt hen se masser af muligheder i min forretning, som jeg ikke selv har spottet. Og det tilmed uden at jeg skal ud og lave nye investeringer.
Og skulle du i perioder have en lille snert af tvivl omkring din forretning og dens muligheder, har du det ikke mere, når du har talt med Lotte. Du er tværtimod blevet beriget med dit produkts fantastiske potentiale og hvad du kan gøre for at rykke det til næste niveau. Du går i actionmode efter at have talt med Lotte. Det er da noget af en evne.
Philip Elberling
Lotte Kohrtz underviser fra tid til anden vores elever på Fotografuddannelsen og Film-, TV- og Produktionsuddannelsen i salg, service og marketing.
Lotte lever fuldt ud op til vores forventninger om velforberedte og engagerede undervisere. Vi kan varmt anbefale Lotte, der meget dedikeret beriger vores elever med hendes store erfaringer.
Mette Brogaard
Vi skulle på Aleris Hamlet i Søborg holde en sundhedsdag for nye og eksisterende kunder. I den forbindelse havde vi brug for hjælp til at følge op på vores udsendte invitationer samt ringe kanvas.
Jeg var ikke et sekund i tvivl om at jeg måtte have fat i Lotte & Ko for at spørge om hun kunne hjælpe, da jeg kender Lotte fra tidligere og ved hvad hun står for. Heldigvis kunne Lotte hjælpe med opgaven.
Vi havde en yderst succesfuld sundhedsdag, som Lotte & Ko var meget medvirkende til blev en succes. På selve dagen var Lotte opsøgende overfor deltagerne og skabt gode relationer til senere opfølgning.
I kraft af Lottes ihærdighed, dygtighed og ikke mindst professionelle måde at arbejde på og hendes helt utrolige positive facon ser vi frem til at arbejde videre med Lotte & Ko.
Vi på Aleris Hamlet kan kun give Lotte & Ko vores allerbedste anbefalinger. Hun er et plus!
Jakob Skovdal
Lotte blev ansat hos Skovdal & Skovdal, i forbindelse med at vi skulle etablere en afdeling i København.
Hendes primære job bestod i at skabe kontakter og opbygge en kundekreds i København og omegn.
Hun har foretaget opsøgende salg, deltaget i messer og netværksarrangementer, afholdt kundearrangementer, lavet interne salgskurser for medarbejdere i hele virksomheden og også været med på konkrete fotoopgaver. Alt dette er foretaget med stor professionalisme og en smittende indlevelse.
Hun er fantastisk dygtig til at kommunikere, og det har altid været en fornøjelse at være til et kundemøde sammen med Lotte. Hun har en sjælden evne til helt oprigtigt at interessere sig for de mennesker, hun sidder sammen med, og det er en menneskelig egenskab, som har stor værdi og som ikke kan tillæres.
Hun er et smittende positivt menneske og er utrolig vellidt af alle medarbejdere og kunder.
Vi har fortsat et freelancesamarbejde med Lotte. Hvis vi nogensinde får brug for en lignende funktion i vores virksomhed, vil jeg starte med at spørge Lotte, om hun er interesseret.
Hun får vores fuldstændig uforbeholdne anbefalinger, og jeg står til rådighed for yderligere oplysninger eller uddybning.
Nina Malling
Jeg er glad for at kunne anbefale Lotte Kohrtz, der i en længere periode har hjulpet mig med bl.a. salg og eventmarketing. Lotte har haft enormt meget at byde på i forhold til netop vores salg og eventmarketing, og hun formår at skabe resultater samtidig med, at hun er et virkeligt dejligt og positivt menneske at arbejde sammen med. Indenfor events har hun bl.a. været med til at stable en succesfuld økologisk pop-up restaurant på benene, arbejdet på branding af vores studie samt mig personligt som madfotograf, hvilket resulterede i en nominering som Danmarks bedste madfotograf i 2012. På salgsfronten har Lotte stået for mødebooking, kundepleje, leadgenerering, opfølgning mv. Lotte arbejder målrettet og dedikeret med de enkelte projekter, hvad enten det er salg eller markedsføring og jeg synes, at hendes største styrke er hendes evne til at skabe vedvarende menneskelige relationer.
Zebla Trading ApS
Zebla Trading ApS har igennem 1½ måned arbejdet sammen med Lotte & Ko om en opgave der vedrørte undersøgelse af vores muligheder på det amerikanske marked.
Samarbejdet er gået meget nemt og professionelt. Vi har fået en flot og gennemarbejdet rapport om vores muligheder.
Vi har valgt at foresætte samarbejdet med Lotte som konsulent. Med venlig hilsen Zebla Trading Aps
Mikkel A. Lorenzen
Senior Data Warehouse and BI Developer at Falck
Jeg har arbejdet sammen med Lotte på flere projekter i løbet af de sidste par år. Lotte er professionel, og en fantastisk person at arbejde sammen med. Lotte er åben og imødekommende, både overfor kollegaer og samarbejdspartnere. Derfor bliver der hurtigt skabt en god stemning og en fælles ånd på de projekter Lotte arbejder på.
Lotte er opsøgende og nysgerrig, og driver projekter fremad, men har samtidig også styr på detaljerne. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Lotte!
Karsten Nielsen
Principal Software Engineer at NaviNet
I had the pleasure of working with Lotte, when she became key account manager for the QMS (KMS) project.

Lotte is smart, very dedicated, thorough and organized, energetic, and adds a positive personality to any team. She is very personable and genuine which makes her work really well with customers as well as co-workers.
Sverre Ström-Olsen
Account Manager, Telia Sonera Corporate Account at Hewlett-Packard
I had the pleasure to have Lotte in my salesteam in Denmark. Lotte is a warm, positive and service-minded person. I gladly recommend her for customer related work.